Altijd wat te doen op TalentStad met deze activiteiten

Op TalentStad bereiden we je op verschillende manieren voor op je toekomst. Natuurlijk met interessante lessen en uitdagende praktijkvakken. En ook op andere manieren. Bijvoorbeeld met leuke buitenschoolse activiteiten. Die geven je de mogelijkheid vakoverstijgend bezig te zijn. Bij dit soort activiteiten kun je denken aan:

• Acties voor goede doelen
  • Popkoor
  • Totaal Beeld
  • Technobox
  • TalentTV
  • Schoolavonden
  • Sportactiviteiten
  • Examenfeest
  • Leerlingenraad
  • Excursies
  • Broeikas
  • Diverse culturele activiteiten
  • Introductiedagen
  • Karaoke-dinsdagen

Leer elkaar kennen tijdens de introductiedagen

Tijdens je schooltijd breng je veel tijd door met andere leerlingen. Misschien ontmoet je op TalentStad wel je beste vrienden die een leven lang meegaan. Het is daarom belangrijk dat je elkaar goed leert kennen. Wij organiseren daarom aan het begin van klas 1, 2 en 3 een introductieprogramma. Je leert elkaar hier beter kennen, op een andere manier dan je in de lessen doet.