Een rondleiding op onze school in VR

Het is een spannende tijd voor jou: nog even en je gaat naar de middelbare school! Op zo’n nieuw avontuur wil je je goed voorbereiden. Graag nodigen we jou als VIP uit voor een video-rondleiding op onze school in 360°.

Misschien heb je in groep 8 van je meester of juf al iets gehoord over een VR-tour. En misschien heb je zelfs al een toffe VR-bril gekregen om de digitale rondleiding te bekijken. Heb je die VR-bril niet gehad? Dat maakt niet uit! Hieronder kun je de film ook gewoon zonder bril bekijken.

Je kunt op een computer het beeld draaien door in de video te slepen. En kijk je op een mobiele telefoon met of zonder VR-bril? Klik dan in de video op de titel of klik hier om de rondleiding in de officiële YouTube-app te bekijken, zodat je om je heen kunt kijken.


Heel veel kijkplezier en succes bij het maken van je keuze!

Let op: het kan zijn dat het beeld niet scherp is als je de VR-tour via een VR-bril wilt bekijken. Dat ligt aan de instellingen op YouTube. Je kunt dit wijzigen door bovenaan de video op de drie puntjes te klikken en vervolgens op kwaliteit. De kwaliteit moet minimaal 1080 zijn voor Android telefoons en 1440 voor een iPhone.