Landstede Groep

Vmbo Kaderberoepsgerichte gemengd/theoretische leerweg (KGT)

Deze route heeft hetzelfde niveau als de vmbo KB leerweg. Wat is er dan anders? Als je voor vmbo KGT kiest, ben je iets meer met de theorie bezig. Het lesprogramma is afgestemd op de theoretische leerweg. Dus kun je later makkelijk doorstromen naar dat niveau.

  • Meer theoretisch ingesteld
  • Niveau sluit aan op mbo niveau 4
  • Makkelijk overstappen naar TL

Deze leerweg is bedoeld voor leerlingen die zeker met succes de kaderberoepsgerichte leerweg kunnen volgen, zich thuis voelen in het praktische maar waarvan bij de start in leerjaar 1 nog twijfels zijn over de haalbaarheid van de theoretische leerweg als hoogst haalbare niveau. Mocht in klas 1 van het vmbo KGT duidelijk worden dat de theoretische leerweg haalbaar is dan is overstappen zo geregeld.

Onderbouw; Talent In Zicht

Voor de onderbouwklassen hebben we een speciaal programma dat je helpt een praktijkrichting te kiezen die bij je past: Talent In Zicht. Een programma van vier uur per week waarin je onder begeleiding van een talentcoach ontdekt wat je talenten zijn. Met behulp van het bedrijfsleven ontdek je wat je mogelijkheden zijn. En wij denken dat je betere keuzes kunt maken als je weet wat je talenten en mogelijkheden precies zijn.

Leuker en beter leren met laptops

Wij werken vanaf in klas 1 met laptops als ondersteuning in het leerproces. Daarom is er op de hele school WiFi. Het gebruik van een laptop adviseren we sterk. Toch kun je ook onderwijs volgen zonder een laptop.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 850 7660
Ons e-mailadres: info@talentstad.nl

Ons adres:
TalentStad Beroepscollege
Blaloweg 1
8041 AH Zwolle