Landstede Groep

Vmbo Basisberoepsgerichte leerweg (BB)

Ben jij beter met je handen dan met je hoofd? En wil je het liefst niet te lang meer doorleren na het vmbo? Dan sla je de basisberoepsgerichte leerweg van het vmbo in. In deze route heb je veel praktijkuren, afgewisseld met theorie. De eenvoudige theorie die je krijgt, sluit direct aan op de praktijk.

  • Praktisch ingesteld
  • Lichte theorie, direct toepassen
  • Zo snel mogelijk een vak uitoefenen

Deze leerweg is minder zwaar dan de andere leerwegen. Hij bereidt je in vier jaar voor op een mbo-opleiding van een lichter niveau. De vmbo basisberoepsgerichte leerweg is iets voor jou als je heel praktisch ingesteld bent. Na het vmbo wil je niet lang doorleren, maar zo snel mogelijk een vak uitoefenen.

Het beroepsgerichte programma heeft een omvang van minimaal tien uur per week. In dat programma oefen je in praktische beroepsvaardigheden voor een bepaalde bedrijfstak of sector. Je krijgt eenvoudige theorie die bij de beroepsvakken hoort. De theorie leer je in de praktijk.

Onderbouw; Talent In Zicht

Voor de onderbouwklassen hebben we een speciaal programma dat je helpt een praktijkrichting te kiezen die bij je past: Talent In Zicht. Een programma van vier uur per week waarin je onder begeleiding van een talentcoach ontdekt wat je talenten zijn. Met behulp van het bedrijfsleven ontdek je wat je mogelijkheden zijn. En wij denken dat je betere keuzes kunt maken als je weet wat je talenten en mogelijkheden precies zijn.

Leuker en beter leren met laptops

Wij werken vanaf in klas 1 met laptops als ondersteuning in het leerproces. Daarom is er op de hele school WiFi. Het gebruik van een laptop adviseren we sterk. Toch kun je ook onderwijs volgen zonder een laptop.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 850 7660
Ons e-mailadres: info@talentstad.nl

Ons adres:
TalentStad Beroepscollege
Blaloweg 1
8041 AH Zwolle