Werken bij TalentStad

Werken bij TalentStad betekent werken in een levendige omgeving. Een omgeving waarin jij van waarde bent in het leven van jongen mensen. Druk jij je stempel op hun verdere loopbaan? Klik voor actuele vacatures hier

Boeiende baan voor de juiste persoonTalentStad kent een belangrijke uitdaging: behoren tot de beste scholen van Nederland. Een doel dat we alleen kunnen bereiken door alle aandacht te geven aan wat het belangrijkste is op onze scholengroep: de mensen. Iedereen die hier werkt levert een bijdrage aan het onderwijs aan leerlingen. En stuurt ze op het pad naar hun droomberoep. Belangstelling voor groei en ontwikkeling hoort daarom bij ons. De scholengroep wil de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. De scholengroep streeft daarom naar een goede arbeidsrelatie. Zo kunnen we ook als werkgever tot de beste scholen van Nederland behoren!

Zelf kleur geven

Werkgever en werknemer zijn volgens ons allebei verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities. Daarom doen we voortdurend een beroep op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Je kunt op basis van je persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan je carrière. Het doel is dat je een functie vervult die past bij je kennis, ervaring en interesses. Om dit te kunnen realiseren krijg je onder andere steun van ons eigen opleidingsteam.

Boeiende omgeving

Een goede woonomgeving is minstens zo belangrijk als een prettige werkomgeving. De gemeenten waar wij actief zijn bieden dit. Zwolle, Kampen en Dronten hebben alle voorzieningen, terwijl de omliggende gemeenten ongekende rust en ruimte bieden.