Informatie voor 2e
klassers

Voorlichtingsmomenten 2e klas leerlingen

en ouder(s)/verzorger(s)

 

OPEN LESMIDDAG voor 2e klassers

Donderdag 22 mei 2025 van 12.45 tot 15.00 uur

Tijdens deze middag krijg je een goede indruk van de twee profielen van je keuze en van onze school klik hier voor informatie over de profielen

Aanmelden voor deze Open lesmiddag kan nog uiterlijk 20 mei 2024 vóór 12:00 uur!

 

WEET JE ZEKER dat je wilt overstappen naar TalentStad?

1) Zit je nu op het Thomas a Kempis College of Jena XL? Dan kun je jezelf aanmelden door een mail te sturen naar mevrouw Bousema: abousema@talentstad.nl Zij nodigt jou en je ouders dan uit voor een kennismakingsgesprek. Wanneer duidelijk is dat je de overstap gaat maken naar TalentStad volgen nadere instructies voor het overzetten van je gegevens.

2) Zit je nu op het Agnieten College Wezep, Nieuwleusen, Zwartsluis, het Carolus Clusius College of Meander College?  Dan vinden we het fijn om ook eerst met jou en je ouders een kennismakingsgesprek te hebben. Stuur hiervoor een mail naar mevrouw Bousema: abousema@talentstad.nl Zij nodigt jou en je ouders dan uit.

Wanneer duidelijk is dat je de overstap gaat maken naar TalentStad, dan kun je je aanmelden bij TalentStad Beroepscollege door je vakkenpakket over te zetten in Magister klik hier voor instructies. Je ouders krijgen daarna een bevestigingsbrief van je aanmelding.

Via de leerlingenadministratie van TalentStad Beroepscollege: administratie@talentstad.nl kun je in overleg nog wijzigingen doorgeven.

 

Bezoek je onze school met de auto?

Parkeer dan de auto achter de school(Scheve Molenpad)