Informatie voor 2e
klassers

Kom je ook naar de Open lesmiddag voor 2e klassers?

Deze is op donderdag 25 mei van 12.45 tot 15.00 uur. 

Tijdens deze middag krijg je een goede indruk van de twee profielen van je keuze en van onze school klik hier voor informatie over de profielen

Aanmelden voor deze Open lesmiddag kan nog uiterlijk t/m 22 mei 2023 vóór 12:00 uur!

Meld je hier aan 

 

 

TalentStadswandelingen:

  • Voor ouders en 2e klas leerlingen, die overwegen om in klas 3 in te stromen bij TalentStad

Ga jij volgend schooljaar naar het vmbo en ben je benieuwd wat TalentStad allemaal te bieden heeft? Wij geven individuele rondleidingen. Dit noemen we TalentStadswandelingen. Meld je hier samen met je ouder(s)/verzorger(s) aan voor een rondleiding door onze Talent 'Stad'!

 

 

WEET JE ZEKER dat je wilt overstappen naar TalentStad?

 

1) En zit je nu op een school, die niet onder de Landstede Groep valt? Dan kun je jezelf aanmelden door een mail te sturen naar mevrouw Bousema: abousema@talentstad.nl Zij nodigt jou en je ouders dan uit voor een kennismakingsgesprek.

2) Zit je al op een school die onder de Landstede Groep valt? Dan kun je je aanmelden bij TalentStad Beroepscollege door je vakkenpakket over te zetten in Magister klik hier voor instructies. Je ouders krijgen daarna een bevestigingsbrief van je aanmelding.

Via de leerlingenadministratie van TalentStad Beroepscollege: administratie@talenstad.nl kun je in overleg nog wijzigingen doorgeven.