Leerlingen van TalentStad Beroepscollege behalen eerste plaats bij de Skills Talents kwalificatiewedstijd Zorg & Welzijn!


Senna Roland de Wit en Silke van der Veen van TalentStad Beroepscollege hebben de eerste plaats behaald tijdens de Skill Talents kwalificatiewedstijd Zorg & Welzijn. “We zijn super trots op onze leerlingen” glundert docent Betsy Meijer “Ze hebben het echt fantastisch gedaan!”.

Voor wie?       

Skills Talents is voor vmbo-leerlingen die zich voorbereiden op het examen. Het is voor leerlingen die wel van een uitdaging houden of wel een uitdaging kunnen gebruiken. Binnen negen verschillende profielen kunnen leerlingen hun kennis en kunde testen en het opnemen tegen leeftijdsgenoten.

Finale

Senna en Silke gaan 23/24 maart 2023 de strijd aan met de beste teams van Nederland tijdens de Skills Finals in RAI Amsterdam. De deelnemers kunnen de beste van Nederland worden in hun vakgebied! Skills The Finals staat in het teken van beroepen, talentontwikkeling, passie en arbeidsmarktkansen. Bezoekers komen hier om finalisten aan te moedigen, deel te nemen aan de LOB-Experience of om zich op de arbeidsmarkt te oriënteren.