Landstede Groep

Route Horeca

Wat je leert:

Tijdens de lessen leer je de basis van het koken en serveren van eten en drinken. Je gaat aan de slag in de keuken, maar leert ook hoe je tafel moet dekken, drankjes in moet schenken en eten moet uitserveren.

Waar je goed in bent:

Je bent gastvrij en vindt werken met eten, drinken en gasten leuk. Je houdt van lekker eten en drinken en kunt hier enthousiast over vertellen. Je vindt het niet erg om op onregelmatige tijden, in het weekend en tijdens vakanties aan de slag te moeten.

Wat je ermee kunt:

Later kun je kok, ober, serveerster of barkeeper worden.  En natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen horecazaak te beginnen.

Verplichte profielvakken

  • Commercieel
  • Secretarieel
  • Logistiek
  • Administratie

Keuzevakken

  • Ondernemen (EO-K5)
  • Gastheerschap (HBR-K1)
  • Keuken (HBR-K3)
  • Presentatie en Styling (EO-K7)

Verplicht vak: economie en één van de volgende vakken:

  • Wiskunde
  • Economie

 

< terug naar profielpagina

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 850 7660
Ons e-mailadres: info@talentstad.nl

Ons adres:
TalentStad Beroepscollege
Blaloweg 1
8041 AH Zwolle