Landstede Groep

Open Huis

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs en kies jij voor het vmbo? Kom dan een kijkje nemen en sfeer proeven tijdens het Open Huis van TalentStad. De deuren staan vanaf 15.30 uur open tot 20.00 uur.

Door de hele school heen zijn diverse presentaties en projecten te bekijken van zowel docenten als natuurlijk ook van onze leerlingen. De "gewone" vakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde, natuurkunde en biologie worden gepresenteerd en je kunt er een kijkje nemen e/o mee doen met lesjes of proefjes. Ook in de praktijklokalen is van alles te zien en te doen. Kijk bij het lassen in het lokaal van PIE (Produceren, Installeren en Energie), maak iets leuks (gaan we nog niet verklappen!) van hout bij BWI (Bouw, Wonen en Interieur) of neem een kijkje in de keuken bij Z&W (Zorg & Welzijn).

Er zijn diverse presentaties te volgen die elk uur starten en gaan over b.v. de begeleiding, THINK en TIZ. Kortom, neem je ouders/verzorgers en broertjes/zusjes mee en kom samen een kijkje nemen op TalentStad!

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 850 7660
Ons e-mailadres: info@talentstad.nl

Ons adres:
TalentStad Beroepscollege
Blaloweg 1
8041 AH Zwolle