Landstede Groep

Informatie voor leerlingen van groep 8


Open Huis woensdag 15 januari 2020 van 15.30-20.00 uur

Op woensdag 15 januari 2020 hebben wij ons Open Huis van 15.30-20.00 uur en kun je door de hele school lopen en in alle lokalen een kijkje nemen. Daar zijn leerlingen en docenten aanwezig die je van alles kunnen vertellen over de verschillende vakken. 

Wat er zoal te zien en te doen is? 

Neem bijvoorbeeld een kijkje in het lokaal van Zorg & Welzijn. Zorg en welzijn is een erg brede sector, waarin je kennis maakt met gezondheidszorg, welzijn, uiterlijke verzorging, facilitaire dienstverlening en sport en bewegen. Misschien wil jij wel even plaatsnemen in de kappersstoel bij uiterlijke verzorging en kun jij met mooi gestyled haar weer de school verlaten. 

Misschien vind je het wel leuk om in het Technieklokaal aan de slag te gaan met hout en maak je iets moois dat je thuis kunt gebruiken. Heb jij meer interesse in sleutelen aan een auto bij Motorvoertuigen en Transport? Stap dan het lokaal van MET binnen. Een kijkje nemen in ons winkeltje bij Economie & Ondernemen is ook altijd leuk. Daar leer je o.a. mooi cadeautjes inpakken en de spulletjes spiegelen. Wil je weten wat spiegelen is? Kom dan een kijkje nemen op woensdag 15 januari.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 850 7660
Ons e-mailadres: info@talentstad.nl

Ons adres:
TalentStad Beroepscollege
Blaloweg 1
8041 AH Zwolle