Informatie voor leerlingen van groep 8Open Huis - 3 februari van 19.30 - 20.30 uur

Ons Online Open Huis hebben wij gepland op woensdag 3 februari a.s. van 19.30 - 20.30 uur. Helaas kunnen jullie het Beroepscollege niet live bezoeken maar wij zullen door middel van een speciale digitale tour jullie tóch een kijkje in de school geven. In de week van 25 januari komt op deze pagina een aanmeldbutton te staan waarop jij je aan kunt melden. Houd daarom de site en social media (Facebook en Insta) in de gaten. 

Open Lesmiddagen

Open Lesmiddagen kunnen wij dit jaar niet organiseren zoals wij dat gewend zijn. Om die reden hebben wij besloten om vooralsnog geen Open Lesmiddag te plannen. Zodra er een mogelijkheid is om dit (fysieke) evenement wél te organiseren zullen wij dat zeker doen. Ook hiervoor geldt: wij zullen zodra bekend is hoe/wat wij gaan doen dat via de website en de social media bekend maken.

Informatieavond op woensdag 18 november 2020

Op 18 november j.l. hebben wij d.m.v. gesprekken met leerlingen, docenten, een lid van de ouderklankbordgroep met diverse filmpjes over allerlei onderwerpen informatie en een inkijkje in de school gegeven.

De hele uitzending staat op ons eigen TalentStad TV-kanaal van YouTube. Ook de verschillende korte interviews én de rondleiding die onze leerlingen Daphne en Lotte hebben gegeven staan erop. 

Klik hieronder op de buttons om direct naar de filmpjes te gaan:

Livestream Online Informatieavond van 18 nov. j.l. :

Daphne en Lotte laten je TalentStad zien:

Bernard Koele over Kader Excellent:

Frederike van Uden over de Interne begeleiding:

Ronald Kuijvenhoven over Talent In Zicht (TIZ):

Puck Eelderink over THINK en Mentoraat: