Landstede Groep

2e klassers naar Deltion Discover

21-11-2017

Vanuit het beroepskeuzetraject TIZ bezochten de tweede klassers op dinsdagochtend 21 november Deltion Discover. Tijdens dit evenement presenteerde het Deltion zijn beroepsopleidingen d.m.v. workshops. De leerlingen kregen 3 workshops toegewezen die 30 minuten duurden. De workshops waren heel praktisch opgezet en lieten de leerlingen een stukje ervaren van de beroepsopleidingen. Veel leerlingen hebben hetgeen ze gemaakt hebben meegenomen naar huis. 

Vanuit TalentStad waren zowel de mentoren alsook de praktijkdocenten meegekomen en liepen rond om vragen te beantwoorden en om vooral ook te peilen of de opleiding bij ze past. Dit is een geweldig initiatief! De leerlingen verwerkten de dag in Peppels. 

Zowel praktijkdocenten als mentoren hebben deze dag nabesproken en de leerlingen tijd gegeven (tijdens TIZ en het mentoruur) om deze ervaring te verwerken in Peppels. Een goede LOB les bestaat namelijk uit een voorbereiding, ervaring en reflectie. De reflectie-opdracht staat onder het vak TIZ onder de naam "evaluatie Deltion Discover". 

De ochtend is goed en gezellig verlopen en de leerlingen deden enthousiast mee. De fijne sfeer op het Deltion College en de leuke informatieve workshops werden zeer gewaardeerd

Voor meer informatie over Deltion Discover en de Informatieavond op Deltion klik hier.

 

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 850 7660
Ons e-mailadres: info@talentstad.nl

Ons adres:
TalentStad Beroepscollege
Blaloweg 1
8041 AH Zwolle